Η ΑΕΛ δεν κέρδισε μόνο τους τρεις βαθμούς…

Σάββατο ο αγώνας με τον ΠΟΤ Ηρακλή (15.00, ΣΚΑΪ)

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2024 12:15

Του Σωτ. Κέλλα
Η ΑΕΛ από χθες είναι μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και στόχος είναι να μείνει σ’ αυτήν τη θέση μέχρι το τέλος της σεζόν, παίρνοντας την πολυπόθητη άνοδο.


Η λαρισινή ομάδα κέρδισε προχθές στην Κατερίνη τον Εθνικό Νέου Κεραμιδιού με 3-1, πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία και εκτός από βαθμολογικά υπήρχαν και άλλα.
Συγκεκριμένα, βλέποντας ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης ότι η ομάδα του έχανε με 1-0 στο ημίωρο, αποφάσισε να αλλάξει την τακτική και έβαλε τον Μούργο στη θέση του Παναγιωτίδη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να παίξει ο Στίνα πίσω από τον Πασά και ο Κώστας Παπαγεωργίου έπαιξε πιο πίσω, σε μια γνώριμη θέση, αυτή του αμυντικού χαφ, αλλά έχοντας και επιθετικές αρετές για τις οποίες διακρίνεται. Αυτό έκανε την ομάδα σαφώς καλύτερη και επιθετικότερη.
Επίσης, η ομάδα δείχνει ότι έχει πολλούς ισάξιους παίκτες, αν κρίνουμε από την αλλαγή του Ακόστα στη θέση του Τάσου Κρητικού, αφού ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Πασάς και έκανε το 1-2.
Άρεσε ως αλλαγή ο Γιώργος Παπαδόπουλος στη θέση του αριστερού μπακ αντί του Κοσσονού, παίζοντας για πρώτη φορά φέτος, ενώ ο Γιόχανσον πήρε λίγο χρόνο συμμετοχής και αν είναι απόλυτα έτοιμος, θα τον δούμε στο αρχικό σχήμα με τον ΠΟΤ Ηρακλή.
Από κει και πέρα στα κέρδη συγκαταλέγεται ότι πέτυχε τέρμα ο Μωραΐτης, που τον χρειαζόταν ο ίδιος και η ομάδα.
Σε όλες τις θέσεις αποδεικνύεται ότι υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες και ο τεχνικός Αλέκος Βοσνιάδης προσπαθεί να βρει όχι τον καλύτερο, αλλά ποιοι είναι στην ιδανική κατάσταση για να βοηθήσουν την ΑΕΛ.
Χθες οι «βυσσινί» είχαν κανονικά προπόνηση, ενώ σήμερα η ομάδα έχει ρεπό. Από αύριο θα αρχίσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΟΤ Ηρακλή, που θα γίνει το Σάββατο στο Ael Fc Arena και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΣΚΑΪ.
Πάντως, ο Βοσνιάδης μετά το τέλος του αγώνα έκανε μια δήλωση, αναφέροντας ότι αντίπαλος δεν είναι μόνο ο Ηρακλής, αλλά και ο ΠΑΣ Γιάννινα (βέβαια, χθες η ομάδα της Ηπείρου ήρθε ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου και απώλεσε δύο βαθμούς).

 

Μνήμη Ανδρέα Ζέρμα…

Σαν χθες στις 6 Οκτωβρίου 1996 έφυγε από τη ζωή ο Ανδρέας Ζέρμας, σε ηλικία 25 ετών. Αγωνίστηκε στην ΑΕΛ από το 1990-93 σε 19 αγώνες, 13 στο Πρωτάθλημα και 6 στο Κύπελλο, ενώ υπήρξε και στέλεχος της Εθνικής Νέων. Η ΑΕΛ τον είχε αποκτήσει το 1990 από τον Τύρναβο, ενώ στον Τύρναβο είχε μεταγραφεί από τον Δαμασιακό, την ομάδα του χωριού καταγωγής του, το Δαμάσι (από το ίδιο χωριό με τον Δημήτρη Μουσιάρη).

 

«Σκόνταψε» ο ΠΑΣ Γιάννινα, μόνη πρώτη η ΑΕΛ

Την πρώτη βαθμολογική του απώλεια στον Α’ Όμιλο της Super League 2 υπέστη σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, που παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στη Νίκη Βόλου, σε αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική. Η ομάδα της Ηπείρου στάθηκε άτυχη στο φινάλε, καθώς είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις με τον Δούμα, επιτρέποντας έτσι στην ΑΕΛ να μείνει μόνη στην κορυφή με το απόλυτο των εννέα βαθμών.Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Πρωταθλήματος της Super League 2 έχουν ως εξής:
ΠΑΟΚ Β’-Μακεδονικός    2-1
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-ΑΕΛ    1-3
ΠΟΤ Ηρακλής-Καβάλα    1-1
ΠΑΣ Γιάννινα-Νίκη Βόλου    0-0
ΣΗΜΕΡΑ
Διαγόρας-Καμπανιακός

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Σε 3 αγώνες)
1. ΑΕΛ    9
2. ΠΑΣ Γιάννινα    7
3. ΠΑΟΚ Β’    5
4. Μακεδονικός    4
5. Καμπανιακός    3-2 αγ.
6. Καβάλα    2
7. ΠΟΤ Ηρακλής    2
8. Νίκη Βόλου    2
9. Εθνικός Ν. Κεραμιδίου    1
10. Διαγόρας Ρόδου    2-2 αγ.
*Κατόπιν της απόφασης 44/2024 του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, έχουν αφαιρεθεί προσωρινά από την ΠΑΕ Διαγόρας τρεις βαθμοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass