ΑΕΛ: «Προπονητικό Κέντρο Βασ. Καραπιάλης» τα Δέντρα

ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΛΑΡΙΣΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ - ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ

Δημοσίευση: 18 Νοε 2021 21:02

Σε «Βασίλης Καραπιάλης» θα μετονομαστεί το προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ στα Δένδρα, μετά από απόφαση του ισχυρού άνδρα της ομάδας, Αλέξη Κούγια.


Ειδικότερα, ο επικεφαλής των «βυσσινί» προχώρησε σε αυτή την απόφαση προκειμένου να τιμήσει έτσι τον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή που ανέδειξε ο σύλλογος και το ποδόσφαιρο της Θεσσαλίας, που έκανε υπερήφανους τους χιλιάδες φίλους της «βασίλισσας» του θεσσαλικού κάμπου. Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν στη χθεσινοβραδινή ανακοίνωσή τους οι «βυσσινί»:
«Με προσωπική απόφαση του κ. Αλέξη Κούγια το προπονητικό κέντρο των Δένδρων θα πάρει την ονομασία: «ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΛ – ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΠΙΑΛΗΣ» προς τιμήν του μεγαλύτερου ποδοσφαιριστού που ανέδειξε η ΑΕΛ και το ποδόσφαιρο της Θεσσαλίας. Ήδη έχει δοθεί εντολή να κατασκευαστεί μία πινακίδα που θα έχει μήκος όσο και η είσοδος του προπονητικού κέντρου, περίπου 7 μέτρα και ύψος 1 μέτρο με ειδικό φωτισμό. Η τοποθέτηση της πινακίδας θα γίνει τις αμέσως προσεχείς ημέρες και θα ακολουθήσει αγιασμός.
Η τελετή θα έχει επίσημο χαρακτήρα και θα προσκληθούν προσωπικότητες πανελληνίου κύρους από το ποδόσφαιρο, παλιοί συμπαίκτες του Βασίλη Καραπιάλη που έπαιξαν μαζί του στην ΑΕΛ, στον Ολυμπιακό και στην Εθνική ομάδα, προσωπικότητες από την κεντρική πολιτική σκηνή, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, από την τοπική αυτοδιοίκηση, από τις ΕΠΣ Θεσσαλίας, εκπρόσωποι των γειτονικών ΠΑΕ και όλων των ερασιτεχνικών σωματείων Λαρίσης. Την τελετή της επίσημης ονομασίας θα γίνει προσπάθεια να τιμήσει με την παρουσία του τόσο ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, όσο και η ηγεσία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Κατά τα άλλα, με απογευματινή προπόνηση συνέχισε χθες την προετοιμασία της η ΑΕΛ, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό Πειραιώς Β’, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (15:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2.
Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας φέρονται αποφασισμένοι να προσθέσουν τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό τους και να δείξουν πως απλά είναι...περαστικοί από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, καθώς η φυσική θέση των «βυσσινί» είναι στα σαλόνια του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass