Ορκίστηκε χθες, αναλαμβάνει καθήκοντα σήμερα

Ο ΝΕΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡ. ΒΛΑΧΑΚΗΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2020 21:02

Ορκίστηκε χθες ενώπιον σύσσωμης της διοίκησης της 5ης ΥΠΕ ο νέος διοικητής τ

ου Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Γρηγόρης Βλαχάκης και από σήμερα αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στο νοσοκομείο από τον υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Στ. Παπαγεωργίου.
Η τοποθέτηση του κ. Βλαχάκη δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και χθες το μεσημέρι κλήθηκε στην 5η ΥΠΕ για να υπογράψει, όπως και οι άλλοι διοικητές των νοσοκομείων, το μνημόνιο συνεργασίας και αποτελεσματικότητας, στη βάση του οποίου -όπως είναι γνωστό- θα πρέπει να τηρεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις βελτιώσεις στο νοσοκομείο, για τα οικονομικά του, για την τήρηση των προϋπολογισμών αλλά και για τη βελτιωμένη εικόνα που θα πρέπει να δημιουργήσουν για τους ασθενείς. Στη σύντομη τελετή ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης ευχήθηκε στον νέο διοικητή για την επιλογή και την τοποθέτησή του στο Γενικό Νοσοκομείο, το οποίο όπως είπε «είναι καταξιωμένο στη συνείδηση των Λαρισαίων πολιτών, διαθέτει αξιόλογο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας».
Παράλληλα, εξήρε την απόφαση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού να εντάξει σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα την ανέγερση της συνδετήριας πτέρυγας, δυναμικότητας 114 κλινών, σημειώνοντας πως η προσθήκη νέου κτιρίου «θα βελτιώσει την παροχή των υπηρεσιών υγείας και θα αυξήσει τα τμήματα και τις κλινικές του ιδρύματος», ενώ εξήρε και τον διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου Απόστολο Κομνό γιατί με τη συνολική στάση του κρατήθηκε το νοσοκομείο και λειτούργησε σε μια περίοδο δύσκολη.
«Μέρος του όλου» αυτοχαρακτηρίστηκε στις δηλώσεις του ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρηγόρης Βλαχάκης σε μια προσπάθεια να αναδείξει την απόφασή του να συμμετάσχει στη συνολική προσπάθεια για τη βελτίωση της εικόνας των νοσοκομείων και της καθημερινότητας των πολιτών, που αναζητούν υπηρεσίες υγείας στα νοσηλευτικά ιδρύματα. Ευχαρίστησε μάλιστα την πολιτική ηγεσία για την επιλογή της να τον τοποθετήσει στη διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου αναλαμβάνοντας τη δέσμευση να εργαστεί σε συνεργασία με τους φορείς του ιδρύματος για την επίτευξη των στόχων.                            

Δ.Κ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass