Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα όριά τους οι πλημμυροπαθείς Γιάννουλης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 18 Απρ 2024 13:45

«Απαράδεκτη» χαρακτηρίζει τη στάση της κυβέρνησης η Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, καθώς όπως υποστηρίζει «από τον Σεπτέμβρη του 2023, επιδιώκει να συναντηθεί με τον υφυπουργό Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας, κ. Τριαντόπουλο, αλλά αυτός αρνείται».

Η Επιτροπή κατακρίνει και τη στάση του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας, δηλώνοντας πως «η κατάσταση που βιώνουν οι 930 οικογένειες των πλημμυροπαθών στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης είναι απελπιστική».  
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «κατά τα άλλα, ο Υφυπουργός διαλαλεί κι αυτός και όλα τα κυβερνητικά στελέχη, ότι έχουν ανοιχτές τις πόρτες των γραφείων τους. Πάντως για την Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης είναι κλειστές, όπως απέδειξε ο κ. Τριαντόπουλος. Όπως κλειστά έχουν και τα αυτιά τους στα δίκαια αιτήματα των πλημμυροπαθών, αναμασώντας διαρκώς τα κούφια λόγια ότι τάχα είναι στο πλευρό μας.
Αντιστοίχως ανάλογη είναι και η στάση του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με τους οποίους έχουμε συναντηθεί και με τις νέες διοικήσεις τους, αλλά τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα έως μηδαμινά»

Σχετικά Άρθρα