Ο Δήμος Τεμπών γιόρτασε την εθνική επέτειο

ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ

Δημοσίευση: 01 Νοε 2020 16:17

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Χωρίς τις καθιερωμένες μαθητικές παρελάσεις, που δίνουν το δικό τους χρώμα, έγινε φέτος ο εορτασμός της επετείου του «ΟΧΙ» λόγω της έξαρσης του κορονοϊού και στον Δήμο Τεμπών.


Λόγω της πανδημίας, 80 χρόνια μετά την 28η Οκτωβρίου 1940, ο φετινός εορτασμός της επετείου του έπους του ‘40, είχε άλλον τόνο καθώς, εκτός από τη μη πραγματοποίηση των παρελάσεων, οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών μέτρων.
Σε αυτό το πλαίσιο κινήθηκαν και οι εκδηλώσεις στον Δήμο Τεμπών. Σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου για την επέτειο του «ΟΧΙ» τελέστηκε Θεία Λειτουργία, Δοξολογία και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον χώρο του Μνημείου των Ηρώων, παρουσία μόνο μικρής αντιπροσωπείας εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
Στο Συκούριο παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών, Γιώργος Μανώλης, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940. Μετά τη Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία, οι εκπρόσωποι πολιτικών, στρατιωτικών και θρησκευτικών Αρχών κατευθύνθηκαν στο Ηρώο στην Πλατεία Θέμιδος, όπου τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο κ. Μανώλη και τους λοιπούς επισήμους.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε μετά το τέλος της Δοξολογίας ο εκπαιδευτικός κ. Γιώργος Μακρής, ο οποίος είχε και την επιμέλεια της όλης τελετής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass