Φιλούσαν Μητροπολίτη που πέθανε από κορονοϊό

ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ

Δημοσίευση: 03 Νοε 2020 12:10

ΠΟΝΤΓΚΟΡΙΤΣΑ
«Περίπατο» πήγαν τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, στην εξόδιο Ακολουθία του Σεβ. Μητροπολίτη Μαυροβουνίου κ. Αμφιλοχίου. Πλήθος κληρικών και πιστών έδωσαν το «παρών» στον Καθεδρικό Ναό της Αναστάσεως στο Μαυροβούνιο, τόσο στον εσωτερικό,

όσο και στον εξωτερικό χώρο, θέλοντας να πουν το «ύστατο χαίρε». Επικράτησε ακραίος συνωστισμός, ενώ οι περισσότεροι εξ αυτών αγνόησαν τα μέτρα για τον κορονοϊό. Αρκετοί πλησίασαν τα λείψανά του, χωρίς μάσκα και αποστάσεις, ενώ άλλοι φίλησαν τα χέρια και το μέτωπο του Μητροπολίτη, ο οποίος απεβίωσε λόγω επιπλοκών του Covid-19. Ο Μητροπολίτης Μαυροβουνίου εκοιμήθη μετά από μία μάχη τριών εβδομάδων που έδωσε με τον κορονοϊό.
Ο Μητροπολίτης διαγνώστηκε θετικός στις 6 Οκτωβρίου και εισήχθη σε κλινική της Ποντγκόριτσα, καθώς δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Οπως σημείωνε το επίσημο ανακοινωθέν, η κατάσταση της υγείας του άρχισε να επιδεινώνεται, εμφάνισε οξεία πνευμονία και το πρωί της Παρασκευής (30/10) άφησε την τελευταία του πνοή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass