ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Η ΟΔΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

Τέλος στον δρόμο… "λούνα-παρκ"

* Κώστας Αγοραστός: «Πολύ σημαντικό έργο για την ασφαλή μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων»

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2016 0:34

 

ΒΟΛΟΣ

Ξεκινά μέσα στις επόμενες ημέρες, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η βελτίωση του δρόμου μεταξύ Βελεστίνου-Βόλου μπροστά από το 304 ΠΕΒ, ενός έργου που δίνει λύση στην ταλαιπωρία των οδηγών από την αστοχία του οδοστρώματος στο συγκεκριμένο σημείο, όπου η αίσθηση που έχουν οι εποχούμενοι είναι ότι κινούνται σε... λούνα παρκ κι όχι σε σύγχρονο αυτοκινητόδρομο. Συγκεκριμένα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση κατασκευής του έργου «Βελτίωση οδικού τμήματος Α/Κ Βελεστίνου – Βόλος από Χ.Θ. 0+489 έως Χ.Θ. 3+489» προϋπολογισμού 9.200.000,00 ευρώ με τον ανάδοχο. Το έργο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και αποτελεί το πρώτο έργο το οποίο εντάχθηκε και υλοποιείται στην Θεσσαλία μέσω του προγράμματος αυτού. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κώστας Αγοραστός σημείωσε τα εξής: «Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση ενός σημαντικού έργου για το Βόλο και για τη Θεσσαλία προϋπολογισμού 9,2 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το οδικό έργο που βρίσκεται στο ύψος του ΠΕΒ στην κεντρική αρτηρία εισόδου στην πόλη του Βόλου, με κατεύθυνση από και προς την Αθήνα και τη Λάρισα. Ευελπιστούμε και αισιοδοξούμε όλα να πάνε καλά και να ολοκληρωθεί εμπρόθεσμα το έργο αυτό έτσι ώστε να υπάρξει ασφαλής μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων και των εμπορευμάτων. Πρόκειται για ένα έργο μεγάλης σημασίας, που ξεκινά σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μπορούμε να υλοποιούμε έργα όπως αυτό σ’ αυτή την δύσκολη εποχή. Το συγκεκριμένο αποτελεί και το πρώτο έργο που εντάχθηκε στο νέο ΕΣΠΑ. Μπορεί δε και θέσεις εργασίας να δημιουργήσει αλλά και να ρίξει χρήμα στην πραγματική τοπική οικονομία, πλέον της χρησιμότητας που θα έχει για όλη την περιοχή».

Παρόντες κατά την υπογραφή της σύμβασης ήταν ακόμη η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Γρηγόρης Ιγγλέσης, Γιώργος Κίτσιος, Κώστας Χαλέβας, Βασίλης Χατζόπουλος, και οι κατασκευαστές του έργου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass