Νέος χώρος διαχείρισης ρουχισμού για τους πρόσφυγες

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2016 20:12 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Μαρ 2016 23:31


Οι χώροι της «Στέγης Αλληλεγγύης» των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, δεν επαρκούσαν να χωρέσουν όλο τον όγκο κυρίως των ρούχων, των παπουτσιών και των κλινοσκεπασμάτων, που προσφέρουν οι Λαρισαίοι για τους πρόσφυγες και γι αυτό παραχωρήθηκε ένα υπόγειο γκαράζ στο ΚΑΠΗ Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Λάρισας, που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και 23ης Οκτωβρίου(Πολυϊατρείο).

Το περασμένο Σάββατο, έγινε η μεταφορά όλων αυτών στο νέο χώρο

και βοήθησαν ενήλικες πρόσκοποι που ήρθαν στη Λάρισα εκείνη μέρα από όλα τα μέρη της Ελλάδας, προκειμένου να λάβουν μέρος στο γενικότερο πρόγραμμα εκπαίδευσή τους για βοήθεια στους πρόσφυγες.

Μαζί με τους εθελοντές των Ενεργών Πολιτών Λάρισας για τη φόρτωση και μεταφορά των ρούχων στον νέο χώρο, στήθηκε στην κυριολεξία μια αλυσίδα αλληλεγγύης και μέσα σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα ολοκληρώθηκε η δράση αυτή.
Όμως όλος αυτός ο όγκος των ρούχων χρειάζεται άμεσα να ταξινομηθεί και γι αυτό το λόγο οι Ενεργοί Πολίτες απευθύνουν κάλεσμα σε κάθε ενδιαφερόμενο να βοηθήσει, και να καλέσει στα τηλέφωνα της Στέγης Αλληλεγγύης 2413 011972 και 6955949465, δηλώνοντας μέρα και βάρδια. Η αποθήκη θα είναι ανοιχτή για τη διαλογή των ρούχων : Δευτέρα, Τρίτη καιΤετάρτη το πρωί 10 – 12 και το απόγευμα 5-7.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass