ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛ.ΑΣ.

Λαχτάρησαν οι γονείς 5χρονου «δραπέτη»

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2015 8:01

 

Το ενδιαφέρον, που επέδειξε ζευγάρι Λαρισαίων, καθώς και η μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛΑΣ, ήταν η αιτία να βρεθεί γρήγορα 5χρονος, που είχε ξεφύγει από παιδική χαρά της Λάρισας, γύρω στις 8 το βράδυ της Τρίτης.

Το παιδάκι, είχε «αποδράσει» από παιδική χαρά στην οδό Σαρίμβεη και έγινε αντιληπτό, στη γωνία με την Ηρώων Πολυτεχνείου. Εγκυμονούσα, το έπιασε από το χέρι και το τράβηξε, πριν αυτό τυχόν περάσει απέναντι, στην πολυσύχναστη λεωφόρο. Ήρθε και ο σύζυγός της, ο στρατιωτικός κ. Ίβος Μαγγάλας, οι οποίοι προσπαθούσαν να τους δείξει ο 5χρονος, το μέρος που κατοικεί. Μη έχοντας κινητό μαζί τους, ακολούθησαν τις υποδείξεις του παιδιού, που τους οδήγησε σε μία από τις πύλες της 1ης Στρατιάς, στην οδό Ιωαννίνων. Εκεί, η αρχιφύλακας της πύλης, ενημέρωσε τον επόπτη του στρατοπέδου και φυσικά ειδοποιήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ. Η οποία, στο μεταξύ είχε ήδη κινητοποιήσει όλη τη διαθέσιμη δύναμη της (ΔΙΑΣ, περιπολικά κλπ.), μετά την καταγγελία της εξαφάνισης από τους οικείους του μικρού. Ο 5χρονος παραδόθηκε στους οικείους του, που πέρασαν προηγουμένως μεγάλη αγωνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass