ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Η ΑΕΛ απέκτησε Μονιάκη, Ξενοδόχοφ και Κομεσίδη

* Στο «Ανίκητο άλογο» οι μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2015 11:00

 

Του Σωτ. Κέλλα

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες έχουν τελειώσει οι μεταγραφές στη λαρισινή ομάδα των Μανώλη Μονιάκη (θα παίζει στην αριστερή πλευρά μαζί με τους Κοντοχρήστο, Νικολόπουλο που προέρχονται από την Παναχαϊκή, τον δεύτερο τον είχε αποκτήσει πρόσφατα η πατρινή ομάδα), Γκενάντι Ξενοδόχοφ και Δημήτρη Κομεσίδη.

Ο Μανώλης Μονιάκης είναι γεννημένος στις 9 Νοεμβρίου 1988 και αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τους ερασιτέχνες του Εργοτέλη και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2006 μετακινήθηκε στον ΟΦΗ. Τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2011, ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μανώλη Μονιάκη από τον ΟΦΗ και τον είχε παραχωρήσει με τη μορφή του εξάμηνου δανεισμού στην Κέρκυρα, αλλά ο Μονιάκης είχε ελάχιστες εμφανίσεις με την φανέλα των Φαιάκων και δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει και από τον Ολυμπιακό, για να επιστρέψει και πάλι στον ΟΦΗ, όπου ανήκε μέχρι πριν λίγες μέρες.

Ο Γκενάντι Ξενοδόχοφ είναι 27 χρόνων ομογενής τερματοφύλακας και την τελευταία διετία αγωνίστηκε στη Ζάκυνθο, ενώ στο παρελθόν έχει υπερασπιστεί μεταξύ άλλων τις εστίες των ΟΦΗ, Θρασύβουλου, Δόξα Δράμας.

Οι μεταγραφές της ΑΕΛ δεν σταματούν εδώ καθώς σήμερα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και του Δημήτρη Κομεσίδη που μετά από επτά χρόνια έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη (την τελευταία αγωνιστική περίοδο είχε 6 συμμετοχές ενώ την πιο προηγούμενη πέντε).

Ο Κομεσίδης είναι 27 χρόνων και έχει γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην ΠΑΕ Θράκη και αγωνίσθηκε για μικρό χρονικό διάστημα στον Παναιτωλικό.

ΔΥΟ ΣΕΡΒΟΙ

Ο νέος τεχνικός της ομάδας Ράτκο Ντόστανιτς έκανε την εισήγηση να αποκτηθούν δυο Σέρβοι παίκτες όπου ο ένας αγωνίζεται στόπερ και ο άλλος στη μεσαία γραμμή. Οι δυο συγκεκριμένοι παίζουν σε ομάδες εκτός Σερβίας και τα συμβόλαιά τους θεωρητικά θα είναι από τα υψηλότερα της ομάδας.

Με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές ήδη έχουν αρχίσει συζητήσεις και πιστεύουν ότι θα υπάρχει ευτυχή κατάληξη.

«ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΛΟΓΟ»

Τέλος η εταιρία που θα έχει τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ όπως διέρρευσε ο κάτοχος του πακέτου των μετοχών Αλέξης Κούγιας θα λέγεται «Ανίκητο άλογο» έχει συσταθεί και θα είναι σ’ αυτή στην οποία θα μεταβιβαστούν οι μετοχές.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να τελειώσει ο κ. Κούγιας τις διαδικασίες πώλησης της Παναχαϊκής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass